Join now

The original - known from the TV!

Register now to meet :name

I am
I 'm looking for

Transgender Dates - Beqarët Trans pranë jush!

Bisedoni tani me transfemra, shemale dhe ndërrues në zonën tuaj! TransDates24 ka të bëjë me takimin me TS. Këtu mund të gjeni anëtarë të panumërt FTM (femra-në-meshkuj) dhe MTF (meshkuj në femra). Regjistrohuni tani dhe njihuni menjëherë me njerëz të rinj!

TransDates24 është ndoshta komuniteti më i gjallë transgjinor në botë. Bëhuni pjesë e bisedës TS tani dhe njihuni me gratë transseksuale!

Takime me Ndërrues - Vendi më i mirë për takimet CD

Këtu do të gjeni ndërrues të vërtetë! Nëse jeni duke kërkuar për një bisedë të rastësishme me dikë që vesh të brendshme të nxehta ose taka të larta në jetën e përditshme, TransDates24 është vendi i duhur për ju. Jeni të mirëpritur t'i bashkoheni komunitetit tonë transgjinor! Ju pëlqejnë të brendshmet? Po kështu edhe beqarët tanë ndërrues! Takimi në mesfushë është një mënyrë jetese. Eksploroni të gjitha profilet tona të anëtarëve, shikoni fotot, bisedoni me ndërrues në zonën tuaj dhe dërgoni mesazhe private! Këtu nuk keni pse të fshehni interesat tuaja për CD dhe do të gjeni menjëherë njerëz që ndajnë preferencat tuaja! Këtu do të gjeni një komunitet plot me ndërrues, transvestitë, transgjinorë dhe admirues të tyre. Ne do të ofrojmë disa ëmbëlsira lokale dhe do të sigurohemi që të gjeni personin (ose njerëzit!) perfekt për ju!

Kathoeys dhe Futanari - Gjeni ata këtu!

Keni një gjë për futanari dhe kathoeys? Futanari është fjala japoneze për "hermafroditizëm" (hermafrodit), domethënë njerëz me karakteristika seksuale mashkullore dhe femërore në të njëjtën kohë.

Kathoey ("zonjëdjalë") është një term tajlandez që do të thotë grua transgjinore. Në TransDates24 mund të gjeni shumë Ladyboys 18+ dhe Kathoeys.

Dogplay dhe Catgender

Në TransDates24 do të gjeni njerëz me të gjitha preferencat. Shumë anëtarë janë për dogplay ose kanë një preferencë për catgender. Catgjinorët përshkruajnë identitetin e tyre gjinor me disa karakteristika të ngjashme me macet. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një person veçanërisht të dashur dhe të përkëdhelur, do ta gjeni në TransDates24. Nëse ju pëlqen më pak e përkëdhelur dhe e butë dhe më mirë kërkoni njerëz që kanë fituar një rrahje ose mund ta shpërndajnë, atëherë klikoni në profilet dhe personat transgjinorë në TransDates24 tani! Ndoshta thjesht po kërkoni një princeshë jastëk që nuk flet aq shumë dhe preferon të "marrë"? TransDates24 e ka gjithashtu atë!

Jo binar, i paetiketuar dhe trixic - TransDates24 është kaq i larmishëm!

Në TransDates24 do të gjeni anëtarë të panumërt jobinarë që e shohin veten krejtësisht jashtë roleve tradicionale gjinore. Nëse ndjeni të njëjtën gjë dhe tërhiqeni nga femrat, atëherë jeni “Triksic””. Anëtarët që nuk përputhen fare me ndonjë rol tradicional quhen "të paetiketuar". Dhe njerëzit që identifikohen me gjininë mashkullore dhe femërore quhen bigender. Dhe ku i gjeni gjithë këta njerëz? Kjo është e saktë! Në TransDates24.

Njihuni me njerëzit menjëherë

Dëshironi të merrni nga pas një djalëfemër 18+, shemale apo transvajza 18+? Pastaj futuni në bisedën TS tani! Anëtarët tanë nuk njihen për grirjen e fjalëve të tyre. Bisedoni hapur për dëshirat tuaja, preferencat tuaja për takime në transë dhe synimet tuaja. TransDates24 është i ndryshëm nga faqet e tjera të takimeve TS për gratë trans, sepse pothuajse askund tjetër nuk do të gjeni kaq shumë beqarë, transeksualë lokalë!

Regjistrohuni tani dhe krijoni profilin tuaj. Shkruani atë që kërkoni dhe filloni menjëherë një bisedë takimesh TS!

bg_BG | bs_BA | cs_CZ | en_GB | en_US | es_ES | et_EE | fi_FI | fr_FR | hr_HR | hu_HU | is_IS | ja_JP | ko_KR | mk_MK | sk_SK | sq_AL | de_DE | da_DK | el_GR | he_IL | it_IT | lt_LT | lv_LV | mt_MT | nb_NO | nl_NL | pl_PL | pt_BR | ro_RO | ru_RU | sl_SI | sr_RS | sv_SE | tr_TR | zh_CN